tisdag 3 november 2015

Fixa rummet med Lilla E

Vi har haft ett ganska stort projekt här hemma veckan som varit. Lilla E och Stora E ska sluta att dela sovrum. Fram till i lördags så sov de i ett rum (som sedan mest var Stora E:s) och hade ett lekrum. Lekrummet har varit fullt av pysselsaker och annat. Så veckan har först bestått i av att sortera rensa slänga och packa. Ett ganska tråkigt och tidskrävande jobb. Tyvärr glömde vi att ta "före-bilder" men hittade ett gammalt kort som visar färgen på väggen även om möbleringen inte stämmer.



I fredags var det äntligen dags att fara iväg till färgaffären. Lilla E hade lite svårt med att bestämma färg, men när hon hämtat samma färgprov flera gånger fick det bli den kulören. Frågar ni mej så blev den jättefin! Inspirerade av programmet "Fixa rummet" så har de gjort nästan allt själva.




I lördags kom sängen vi beställs så då skruvades den plus hyllan med dörrar ihop. Den andra hyllan och skrivbordet hade vi redan i rummet.



Rummet har två färger, grått (sedan tidigare) och den nya blågröna färgen. Söndagen ägnades åt att packa upp och även till ytterligare rensande. Nu hoppas vi bara att hon kan behålla ordningen så att det inte väller över saker överallt :)





Inga kommentarer: